Deze knutsel hoort bij pasen. Ik heb in mijn hoofd gehouden dat Jezus kwam in een kribbe, geboren voor ons, dat Hij ging de weg naar het kruishout en opstond uit de dood en plaats nam op de troon. Niet alleen plaats nam op de troon bij Zijn Vader in de hemel maar dat Hij ook plaats wil nemen op de troon van ons hart.

Dit werkje is op zich vrij eenvoudig. Kleur eerst de basisplaat in en de losse onderdelen kunnen eventueel op rood papier gekopieerd worden of ingekleurd.
Ik heb voor dit werkje twee mogelijkheden aangereikt. De eerste is gewoon hartjes met pijlen op de basisplaat plakken en dan de woorden uitknippen en erbij plakken. Zie voorbeeld op de foto.
De tweede optie heb ik gemaakt met hartjes die je om kunt vouwen op de vouwlijnen. Het hartje met de tekst vouw je naar binnen, de tekst komt dan aan de binnenkant van het hartje en het hartje met de pijl vouw je over het geheel heen en komt dus aan de buitenkant. En er zit een blanco strookje bij om in het midden te plakken, waarom de naam van het kind kan worden gezet. Dan krijg je dus: Voor jou…. “Alie” kwam Jezus op aarde    ..gaf Hij Zijn leven   ..stond Hij op uit de dood. De hartjes moeten natuurlijk wel op de goede plek geplakt worden, maar dat spreekt voor zich.




DOWNLOAD WERKPLAAT