advertentie google

Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123@gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site?
Doneer s.v.p 1-malig voor de onkosten (papier, inkt, knutselmateriaal)  € 5 of  € 10

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Wij hebben een kijkdoos gemaakt met als onderwerp het paradijs. Ik had zelf wat plaatjes gemaakt, diverse dieren, Adam en Eva en natuurlijk wat bomen en groen. Het is moeilijk inschatten wat voor dozen kinderen gebruiken, soms past het exact, soms moet het een tikje aangepast. Maar over het algemeen hebben de schoenendozen een vrij standaard hoogte. Alleen die van mij was wat smal waardoor ik er uiteindelijk toch maar een kijkkastje van maakte. Maar eerst dus een kijkdoos als voorbeeld voor de foto.

Het pdf bestand bevat twee pagina's daarop staan diverse afbeeldingen. Eigenlijk hadden wij de plaatjes gebruikt voor het verhaal over een profeet die de mensen waarschuwde dat ze droogte hadden en het weer goed zouden krijgen als ze hun wegen zouden herzien en weer naar God zouden luisteren, maar daar het Paradijs/de Schepping breder te gebruiken is heb ik de profeet weggelaten en Adam en Eva toegevoegd. Ik hoop dat mensen er iets mee kunnen.

DOWNLOAD WERKBLAD