advertentie google

Dit knutselwerkje geeft Jezus weer die aangeeft dat Hij de dood heeft overwonnen en leeft. Het hart geeft natuurlijk de grote liefde van God aan en ook de liefde van Jezus voor de mensen. Hij gaf Zijn leven voor iedereen en daardoor mogen wij weten dat we vrij zijn, dat we niet meer bang hoeven te zijn voor de satan. Jezus heeft hem verslagen en de dood overwonnen, Hij maakt levend.


Dit knutselwerkje vormt een soort bakje, daar kun je de kinderen ook iets in meegeven. Je kunt er natuurlijk veel dingen voor bedenken. Iets lekkers, Bijbelteksten enz. Het werkje is een kwestie van inkleuren en uitknippen. De hartvorm vormt de ondergrond waarop Jezus wordt geplakt. Ik heb zelf deze ondergrond op rood karton geprint voor de stabiliteit.
De onderbroken (stippellijnen) die op de afbeelding van Jezus te zien zijn omvouwen naar achteren. Vouw de voetjes om naar voren.
De plakstroken aan de zijvlakken van Jezus worden op elkaar geplakt. Vervolgens zie je dat er een soort bakje is ontstaan, nu plak je het bakje met de plakstroken onderaan de afbeelding mooi in het midden van het hart. Je zorgt er dus voor dat Jezus mooi in het centrum van het hart staat. De sleutels kun je uitknippen en aan de ene hand plakken en de bijbel met tekst aan de andere hand. De sleutels hoef je niet perse te gebruiken, maar ik vond het zelf leuk om erbij te doen.

DOWNLOAD WERKBLAD