Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Ook deze knutsel gaat over de handen van God die om ons heen zijn. En ik had van alles bedacht, maar kwam tijd te kort. Eigenlijk wilde ik dat Gods handen zouden draaien rondom het kind, maar wie weet maak ik dat ooit nog eens. Nu bedacht ik me dat niet iedereen splitpennen thuis heeft en heb ik het dus eenvoudig opgelost. Ook deze knutsel gaat erover dat God overal is, altijd om ons heen, dichtbij. Zijn handen laten niet los het werk dat Hij begonnen is. Dat is een hele geruststelling in deze vreemde tijd. Het zijn best spannende tijden ook voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. We moeten keuzes maken en iedereen denkt anders over bepaalde zaken die juist nu in coronatijd spelen. Toch mogen we weten dat we met alles naar God mogen gaan en dat God nabij is in alle omstandigheden. Wat er ook gebeurt, Hij zal er zijn. Hij zal nooit loslaten wat Hij begonnen is. Gelukkig maar. Ik hoop dat jullie deze knutsel kunnen gebruiken. Ik heb deze ook met Nederlandse tekst. Jullie begrijpen vast dat ik niet beide kan aanleveren op de foto omdat ik dan teveel moet inkleuren en printen. Maar ik hoop dat het zo duidelijk is.

Het werkblad bevat 2 pagina's

-op blad 1 het basisblad met de handen van God
-op blad 2 de keuze uit een jongen of meisje en de handen van God nog een keer voor diepte

Werkbeschrijving:

Ik heb 80 grams papier gebruikt
-Print blad 1 en 2 uit
-Kleur alles in
-Knip de onderdelen van blad 2 uit
-Plak nu de handen van God er met dubbele plak op (mag ook weglaten en alleen basis gebruiken)
-Plak de jongen of het meisje in het midden
(Deze knutsel is er met Nederlandse en Engelse tekst)

DOWNLOAD WERKBLAD Nederlands

DOWNLOAD WERKBLAD English