Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123@gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site?
Doneer s.v.p 1-malig voor de onkosten (papier, inkt, knutselmateriaal)  € 5 of  € 10

U kunt ook met Paypal betalen

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Deze knutsel was eigenlijk ook weer voortgekomen uit mijn ander idee welke ik nog verder uit moet werken. Ik begon met een lampmodel en zo kwam ik al snel bij het thema Lichtdrager zijn en Lichtbrenger zijn. Wij moeten en mogen het licht verspreiden. Wij wandelen in het licht van het kruis. Door het kruis op Golgotha en het Licht dat voor ons kwam en stierf hebben wij ook dat eeuwige licht ontvangen. Ik denk nu tijdens het typen even door. In het licht wandelen is zo mooi, niet meer in de duisternis. Het licht zorgt dat wij de weg kunnen vinden, dat wij weten waar wij heen moeten gaan en wij zijn kinderen van het licht, kinderen van Gods licht en wij mogen dat licht verspreiden overal waar wij gaan. Dit is een vrij eenvoudige knutsel, maar voor kinderen denk ik wel leuk.

 DOWNLOAD Verspreid het licht


Werkbeschrijving:

Ik heb deze knutsel van gewoon 80 grams printerpapier gemaakt.

In de pdf staan 2 bladen.
Op blad 1 de achtergrond wat de basis vormt van deze knutsel
Op blad 2 voor 2 kinderen de lamppoppetjes en daarbij een lamp met kruis erin.  De lamp met het kruis is een extraatje die hoeft niet gebruikt te worden maar ik wilde mijn lamppop wat in handen geven.

-Print blad 1 en 2 uit
-Kleur de onderdelen in
-Plak de lamp met dubbele plak op de basisplaat
-Plak de lamp met het kruis in een hand.