Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Mijn dochter moest voor haar schoolopleiding iets bedenken om te knutselen en na een lange zoektocht kwam ze tot de conclusie dat het iets met de lente te maken moest hebben. Een lammetje. Ze had een voorbeeld gezien met kartonnen bordjes en daar met wattenbolletjes een wollig effect op maken en ze wist precies hoe ze het hebben wilde, dus ik heb haar lekker laten gaan en zelf voor de site even oren gemaakt die gekozen kunnen worden naar wens. Voor de foto moest ELine natuurlijk even met haar eigen ontwerp poseren, en daar het nu coronacrisis is en geen kleine kinderen gevraagd kunnen worden om als lammetje het masker te dragen was mijn man Herman even het haasje. Gelukkig had hij net per ongeluk zijn snor weggeschoren dus dat kwam goed van pas. Achter het bordje met rechtopstaande oren van Eline heb ik een peuterfoto van Eline geplakt. Het is een eenvoudig knutselwerkje voor peuters en kleuters en kan natuurlijk ook voor andere kinderen. Ik heb in het bestand 3 verschillende vorm oren meegeleverd. Het lijkt soms net een haas i.p.v. een lammetje, maar ach maak er wat van zou ik denken haha. Ik hoop dat het toch ook voor anderen leuk en bruikbaar is.

In het bestand staan 3 werkbladen met verschillende vorm oren

Je hebt kartonnen bordjes nodig met die ribbelranden. Ze zijn per 20 te koop. Of maak gewoon een grote cirkel.
Knip de binnenkant uit het bordje.

De oren kunnen geprint worden op gewoon papier of 160 pf 120 grams stevig papier. Stevig papier is steviger.

-Print de gewenste oren uit (blad 1 of blad 2 of blad 3)
-Kleur eventueel een beetje van de oren in
-Knip de binnenkant uit het bordje
-Niet de oren er met een nietmachine op de gewenste plek aan vast of lijm ze vast
-Plak de wattenbolletjes op de rand van het bordje, dus rondom.
Je masker is klaar.

DOWNLOAD de oren voor de knutsel