Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Het wordt steeds lastiger om nog een goede titel voor een knutsel te bedenken als het allemaal knutsels zijn met duiven en vuur. Ik had dit keer bedacht om even een duif te maken die past op de vorm van een kartonnen wegwerpbordje. De vleugels gevormd langs de rand. Maar ik heb twee versies omdat n.m.m. de ene iets gemakkelijker knipt dan de andere. De wegwerpbordjes heb ik op twee manieren een kleur gegeven. Het linkerbordje is met krijt gekleurd (mijn handen en de tafel waren ook oranje haha) en het andere bordje met verf. Daar ik mijn goede verfkleuren op zolder had en andere kleuren in mijn tekenbak is de kleur me niet helemaal naar de zin, maar als voorbeeld begrijpen jullie vast waar ik heen wil en kunnen jullie het zelf aanpassen naar eigen wens. Wat ik ook leuk zou hebben gevonden is met glitters een spiraalvorm op het bordje maken, maar nu even zo. Het is een vrij eenvoudige maar volgens mij wel een leuke knutsel en hopelijk bruikbaar. 

Ik heb deze duif en vlammen op stevig papier geprint, maar mijn proefversie was op gewoon printerpapier en dit ging ook goed.

Werkbeschrijving :

-Print de gewenste bladen uit (blad 1 en 3 of blad 2 en 3
-Kleur de onderdelen in en gebruik op de vleugels bijvoorbeeld een beetje verf of krijt, maar dit hoeft niet, je kunt de duif ook wit laten.
-Doe lijm langs de rand van het bordje of doe lijm op de achterkant van de duif, maar doe de lijm alleen langs de rand van de vleugels
-Lijm de duif op het bordje
-Doe lijm op de achterkant van de vlammen steeds op de onderste helft ongeveer en plak ze langs de overgebleven rand boven de duif.

DOWNLOAD WERKBLAD De Heilige Geest zorgt voor vuur