Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Ik wilde een betere tekening voor hemelvaartsdag. Ik had al een versie met wegwerpbordje geplaatst en ook nog maar even een eenvoudige versie. Het plaatje van Jezus hergebruik ik omdat ik wel allerlei tekeningen kan gaan proberen, maar het zal nooit Jezus evenaren. Zoals Hij is en eruitziet weten we pas als we Hem zelf zullen zien, tot die tijd moeten we het doen met wat wijzelf ons voor ogen houden en dat zal nooit zijn zoals Hij in het echt is. Ik denk daarom gebruik maar gewoon dezelfde, het zou raar zijn als ik tien verschillende afbeeldingen gebruik. Ik heb nu een vereenvoudigde knutsel gemaakt.

 

De discipelen kijken naar boven en zien Jezus achter een wolk verdwijnen. De wolk wordt er aan bevestigd en kan omhoog geklapt worden en beplakt met bijvoorbeeld watten.

Werkbeschrijving :

-Print de onderdelen op 80 grams printerpapier
-kleur alles in
-knip de wolk uit
-Knip de gestippelde lijn boven het hoofd van Jezus open
-Vouw de plakstrook bovenaan de wolk naar achteren en schuif het door de gleuf
-Zorg dat de wolk goed op de plaat ligt en lijm de plakstrook aan de achterkant van de plaat vast. (Bij mij ging de wolk even verschuiven en moest ik het aan de voorzijde weer goed op z'n plek schuiven, zolang de lijm nog nat is wil dat prima)

DOWNLOAD WERKBLAD Zie Hem gaan eenvoudig