Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Ik had al een knutsel gemaakt van een jongen met vleugels en had nog wat tekeningen die ik wilde gebruiken en die heb ik daarom nog even afgemaakt en tot knutsels verwerkt. Ik kan nu dus even geen Arenden meer zien haha. Maar in dit geval heb ik een Adelaar gemaakt die op een rots staat en voor een ovaal is geplakt. De Adelaar/Arend wordt in de bijbel meerdere keren genoemd en daarom voor een knutsel vast bruikbaar. De Arend straalt kracht uit en bouwt een nest in de rotsen. Ze noemen het ook wel een koninklijke vogel. De arend voedt daar zijn jongen en geeft ook aan wanneer het tijd is om uit te vliegen. Een bijzondere vogel. De jonge arend slaat zijn vleugels uit en leert vliegen en zweven op de wind. Ook wij moeten leren vliegen, uitvliegen, het veilige nest verlaten, maar God zal dichtbij ons zijn en over ons waken. Wij mogen op Hem vertrouwen en bouwen op die rots. Ik ga er verder niet teveel over schrijven, ik heb namelijk nog meerdere knutsels van de Adelaar om te plaatsen.


 

Er zijn twee werkbladen. Eén werkblad met het ovaal als achtergrond, en één werkblad met de onderdelen voor de Adelaar/Arend.


Werkbeschrijving:

Ik heb 80 grams papier gebruikt.

-Print de werkbladen uit van beide werkbladen. De ovaal als achtergrond hoeft niet, maar is wel leuk om te gebruiken.
-Kleur de onderdelen in van het werkblad met de Adelaar/Arend in
-Lijm de poten achter de buik
-Lijm de vleugels nu achter de buik met poten
-Lijm de kop van de Adelaar nu bovenaan het lijf
-Lijm de staart erachter
-Lijm het geheel op het ovaal, de vleugels laat je los, je doet alleen lijm in het midden.

DOWNLOAD WERKBLAD Adelaar maken
DOWNLOAD WERKBLAD Ovalen achtergrond