Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Ik heb van deze knutsel nog een versie en dat is zonder de wolk. Maar deze versie heb ik gemaakt voor jongere kinderen omdat de andere toch meer knipwerk is.
Ook deze knutsel is weer te gebruiken bij bijbelteksten over de Adelaar/Arend. En in dit geval toch als hoofdzaak richt ik de aandacht op hoe wij gedragen worden door God. In de bijbel in Deuteronomium 32 staat o.a. hoe de adelaar zijn jiongen op zijn vleugels draagt en dat voorbeeld wordt gebruikt om aan te geven hoe de Here God Zijn volk (de Israëlieten) gedragen heeft. En ook wij mogen weten dat God er voor ons is. En misschien hebben jullie dat ook wel eens in moeilijke omstandigheden, als het even tegenzit, of als je je rot voelt dat je zou willen dat je ver boven alles uit kunt stijgen. Ik heb dat soms wel, weg willen, ver weg, hoog boven de wolken, hoog boven de storm en dan drijven op de wind. Heerlijk lijkt me dat. Hmmmm.... maar je moet geen hoogtevrees hebben haha, gelukkig als God dichtbij is is dat niet nodig. Maar dit dus even als eenvoudige knutsel, zodat alleen de jonge Adelaar of het kind uitgeknipt hoeft te worden en de wolk eventueel beplakt kan worden.


 

Dit werkblad bevät 3 pagina's
Op blad 1 de Adelaar in de wolk
op blad 2 voor 5 kinderen jonge arenden
op blad 3 voor 4 kinderen een kind 


Werkbeschrijving:

Ik heb 80 grams papier gebruikt.

-Print blad 1 en 2 uit of blad 1 en 3. 
-Kleur de onderdelen in 
-Knip het gewenste onderdeel uit (een jonge arend of een kind)
-Plak de jonge arend of het kind op de rug van de Adelaar
-Lijm eventueel watten of iets anders in de wolk

DOWNLOAD WERKBLAD Adelaar in wolk
<