Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Nog maar een werkje m.b.t. de Arenden. Ik heb deze o.a. weer gemaakt bij het lied: WIe de Here verwachten putten nieuwe kracht. En natuurlijk ook het liedje: Hoog boven de storm als een Adelaar, drijf ik op de wind. Ik heb een jongen en meisje gemaakt met vleugels. De vleugelvorm kunnen jullie zelf uitkiezen en ook of je liever een jongen of meisje gebruikt. Ik had natuurlijk al een jongen met vleugels gemaakt, maar deze is net even anders. Ik heb bij de laatste knutsels geen teksten erop gezet om te voorkomen dat ik dan teveel de richting bepaal. Nu kan iedereen zelf nog een keuze maken en er eventueel zelf iets op zetten, of een tekst er los bijleveren op een kaartje en die er bijvoorbeeld aan bevestigen. Er zijn genoeg opties.
Wat ik bij deze knutsel heb gedaan is ook even weer mijn humor toevoegen. Misschien valt het haast niet op maar de kinderen dragen pantoffels. Ze hebben nu vleugels gekregen van de Here God en ondanks dat het soms moeilijk is kunnen ze het met Hem als het ware op sloffen doen. Ik moest er zelf toch een beetje om lachen. Natuurlijk is het gemakkelijk gezegd, het leven is niet altijd gemakkelijk en ook kinderen komen dingen tegen die moeilijk zijn, maar ze mogen en moeten weten dat er Iemand is die hen wil helpen, die kracht wil geven, die wil dat ze hun vleugels uitslaan en met Hem het leven leven. En als het moeilijk is wil Hij helpen en mogen ze Hem vragen om hulp. Het uitvliegen uit je oude vertrouwde omgeving, het opstijgen boven moeiten, het gaan in de kracht van de Heer. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen. Dit is ook een eenvoudige knutsel.


 

Dit werkblad bevät 4 pagina's
Op blad 1 de vleugels in het ene model
Op blad 2 de meisjes voor 4 kinderen
Op blad 3 de jongens voor 4 kinderen
Op blad 4 de andere vleugels in het andere model

Werkbeschrijving:

Ik heb 80 grams papier gebruikt.

-Print de gewenste bladen uit
-Kleur de onderdelen in 
-Knip de gewenste onderdelen uit
-Lijm nu de jongen of het meisje in het midden van de gekozen vleugels.

DOWNLOAD WERKBLAD met vleugels als een Arend