Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Toen ik bezig was met knutsels voor het verhaal van Jakob en Esau uit Genesis 25 en Genesis 27 toen bedacht ik me dat het ook wel leuk was om Jakob even aan te leveren, Om de zegen van zijn vader te ontvangen moest hij toch wel wat doen, zijn broer Esau had best veel haar op zijn lichaam. Samen met zijn moeder Rebecca bedacht Jakob een plan. De vacht van geitebokjes werd over de handen van Jakob aangebracht en ook over zijn hals. Ik vond het wel leuk, om Jakob te bekleden met wol, ook is het mogelijk om een wollig stuk stof in reepjes knippen. Ik heb zelf bruine wol gebruikt.

DOWNLOAD Nederlands WERKBLAD  Het is een simpele knutsel en ik hoop dat iemand er iets mee kan.

Het werkblad bevat 1 pagina

-op blad 1 staat Jakob met zijn gladde huid.

Werkbeschrijving:

Ik heb gewoon 80 grams printerpapier gebruikt 
-Print blad 1 uit
-Kleur Jakob in
-neem wat wol en knip dat in kleine stukjes 
-doe lijm op de handen en armen en lijm op de hals
-lijm de wolstukjes erop.

(Ik neem meerdere draden zachte wol naast elkaar en houdt ze bij elkaar en knip er boven de lijmvlakken hele kleine stukjes af. Zo krijg ik vrij snel genoeg wol voor hals en armen/handen)