Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Nog een knutsel die ik gebruikt heb bij het verhaal over Gideon en te vinden in Richteren 6 (Judges 6) o.a. Ik wilde de kinderen zelf laten kiezen tussen het verbodsbord en een eenrichtingspijl. Natuurlijk is het geen eenrichtingsverkeer tussen ons als mens en God, maar God wil wel dat wij maar één God eren en dienen en dat wij richting Hem ons hoofd omhoog heffen. Ik vond het wel mooi om het ook even op een andere manier nog mee te leveren en heb ook bijd eze knutsel geprobeerd de tekst in het engels mee te leveren, het blijft voor mij soms even zoeken en puzzelen, maar ik hoop toch dat het ook door anderen gebruikt kan worden.

DOWNLOAD Nederlands WERKBLAD  
DOWNLOAD Engels WERKBLAD  


Het werkblad bevat 3 pagina's