Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Voor hemelvaart had ik ook een knutsel nodig voor wat kleinere kinderen, vandaar dat ik maar even iets simpels heb gedaan. Het knippen moest ik zelf doen, maar ze vonden het wel leuk om het vervolgens met watten te beplakken. De foto's mislukten een beetje door de flits en doordat ik later wat ging knoeien met alles was een nieuwe foto niet helemaal mogelijk. Maar ik hoop dat de bedoeling duidelijk is. 
Het is vandaag nu ik deze knutsel plaats hemelvaartsdag. Jezus ging naar Zijn Vader in de hemel en Hij liet een belangrijke boodschap achter. Op en dag komt Hij terug en in de tussentijd zal Gods Geest de volgelingen van God kracht geven om door te gaan. Die kracht konden zij goed gebruiken en wij ook. Jezus komt terug, we mogen ernaar uitzien.
Ik heb een kleurplaat bijgevoegd waar na het inkleuren bijvoorbeeld watten opgeplakt kunnen worden over de wolken. Als voorbeeld heb ik dit even niet gedaan, ik bedacht me net dat het wel een leuke toevoeging was en heb dat nog snel zo in elkaar gezet. 

DOWNLOAD WERKBLAD knutsel Jezus gaat naar Zijn Vader in de Hemel  

DOWNLOAD WERKBLAD Jezus tussen de wolken kleurplaat  


Het werkblad bevat 1 pagina

Op pagina 1 Jezus en drie wolken

Werkbeschrijving: 
Ik heb 80 grams wit printerpapier gebruikt
-Print blad 1 uit
-Kleur Jezus in
-Knip de onderdelen uit
-neem een blauw stevig papier
-lijm nu Jezus op de gewenste plek, dit kan evengoed hoger
-lijm nu de wolken op de gewenste plekken
-beplak eventueel de wolken met watten