Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Er zijn kinderen die snel kunnen lopen en sommigen lopen langzaam. De hele kleintjes moeten nog gedragen worden.
Weet je dat Jezus rekening houdt met iedereen?

Er zijn kinderen en mensen die als ze van Jezus horen alles willen weten en het ook allemaal begrijpen. Maar er zijn ook kinderen en mensen waar het allemaal wat langer duurt voordat ze begrijpen wat Jezus graag wil dat ze doen of laten.

Als je op school een vriendje of vriendinnetje hebt die nog nooit van Jezus gehoord heeft, maar wel iets over Jezus wil weten, moet je er wel aan denken dat ze niet meteen alles begrijpen wat jij vertelt.
Je kunt zeggen dat ze als een baby'tje zijn die nog gedragen moet worden. Je moet veel geduld met hen hebben. Net zoals Jezus veel geduld met ons heeft.
Als je in het geloof nog niet kunt lopen dan leert Hij het je.
Als je hard kunt lopen kan het zijn dat Hij tegen je zegt:”Ho, ho, pas op straks val je nog”.
Maar als je valt helpt Hij je altijd weer overeind. Als je knieën stuk zijn doet Hij er als het ware een pleister op. Wie heeft zijn knieën wel eens stuk gehad? Deed dat zeer? Duurde dat lang of waren de knieën weer gauw beter? Heb je er ook van geleerd dat je goed moet uitkijken waar je loopt?
Nou, zo is het ook als we met de Here Jezus omgaan. We kunnen vallen, we kunnen te hard lopen, maar Hij is er altijd om ons overeind te helpen en om voor ons te zorgen.