Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Er is een nestkastje opgehangen dat speciaal voor pimpelmeesjes is. Wat maakt dat kastje zo speciaal voor pimpelmeesjes?
De pimpelmees is één van de kleinste vogeltjes. Dus door de opening kunnen alleen maar kleine vogeltjes. Zo worden ze niet verjaagd door de grotere vogels die veel sterker zijn.
Maar deze mees denkt anders over het huisje dat speciaal voor hem is. Hij vindt de ingang veel te klein. Hij is al weken bezig om met zijn kleine snaveltje de opening groter te maken. Is dat verstandig?
Ik denk het niet, maar we kunnen hem niet tegen houden. Hij hamert er lustig op los.

Onze hemelse Vader heeft voor ons ook een huis klaargemaakt. Voor iedereen is er een huis dat klaar staat. Zijn wij daar blij mee? Velen wel, maar er zijn ook helaas veel mensen die niet geloven dat er een huis voor hen klaar staat. Ze bouwen zo hun eigen droomhuis of luchtkastelen. Is dat verstandig?
We hebben allemaal wel eens dat we het beter denken te weten. Dat we God willen corrigeren door te zeggen hoe het wel moet. Maar in de Bijbel kunnen we leren wat God er allemaal over vertelt. Hij is ook degene die weet wat goed voor ons is en bij ons hoort.
Ik denk dat we onze hemelse Vader op zijn woord mogen geloven dat het huis, dat Hij voor ons gemaakt heeft, perfect bij ons past. Dat we het beste kunnen wachten totdat Jezus weer komt en we opgehaald worden om er naartoe te gaan.