Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Wie vind jij het liefst? Waarom? Omdat mama of papa of je vriendje of vriendinnetje lief voor je zijn? Of omdat ze alles doen wat je wilt? Of omdat ze altijd aardig en lief tegen je zijn? Is het moeilijk om zo iemand het liefst te vinden?

Stel je voor dat een meisje of jongetje bij je uit de buurt tegen je scheldt, of jou slaat of slechte dingen over je vertelt. Vind jij zo iemand lief? Nee natuurlijk niet!
Maar de Here Jezus vindt iedereen lief. Hij houdt van ons allemaal, ook van de mensen die tegen Hem schelden, nare dingen over Hem vertellen, want Hij hoopt dat deze mensen toch nog een keer van Hem gaan houden als ze Hem beter leren kennen.

Er was laatst een mevrouw in de kerk. Tijdens een Bijbel bespreking hoorde ze dat iemand gebeden had voor een collega die haar heel naar behandelde. Dit hielp haar om met andere ogen naar die collega te kijken. Maar hij veranderde ook, want na 1 jaar hield het nare gedrag ineens op. Deze mevrouw vertelde dat ze sinds die tijd mensen van de kerk uitnodigde die ze eigenlijk niet zo aardig vond. Als je een halve dag bij elkaar bent leer je elkaar heel anders kennen. Je hoort dan soms een verhaal dat iemand vertelt wat je niet wist. Dan ga je de ander vaak begrijpen waarom hij/zij zo is.

Dus als er nu iemand is, waar je een hekel aan hebt of die je niet zo lief vindt, denk er dan aan dat de Here Jezus wel van ons allemaal houdt. Misschien ga je dan toch anders over die ander nadenken.