Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Wie weet wat een tijdmachine is? In jongensboeken komt dat nog wel eens voor. Dan beleven ze een avontuur en zitten ze ineens in de tijd van de ridders. Lopen ze met zo’n stoer maar ook zwaar ijzeren pak aan.
De mensen zijn nog steeds bezig om een tijdmachine te maken waarin ze naar de toekomst kunnen gaan.
Op dit moment staan op de labeltjes van de theezakjes die ik gebruik allemaal korte vragen. Bijvoorbeeld; Wat is je lievelingskleur? Wat heb je het laatst gekocht? In welke landen ben je geweest? Welke beroemdheid heb je ontmoet?

Het is leuk om daar een antwoord voor jezelf op te vinden.
Er is ook een vraag; naar welke dag in de geschiedenis zou je terug willen gaan. Geschiedenis is iets dat al langer geleden is, dat is dus niet gisteren of zo.
Ik dacht eerst; terug in de tijd dat wil ik helemaal niet. Maar ineens wist ik het.
Ik zou heel graag terug willen in de geschiedenis naar het meer van Galilea waar Jezus een grote groep mensen een hele dag leerde en waar Hij van 5 broden en 2 vissen een heleboel mensen te eten gaf.
Wat lijkt mij dat geweldig om mee te maken. Jezus te zien en te horen. Weet je dat ik mij nu al kan verheugen op de dag dat we Jezus zullen zien en we voor altijd bij Hem mogen zijn?