Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Nodig; een berkenzaadje of zaad van andere boom. Foto van een boom in een rotsspleet.

Wat of wie kan een rots stuk maken? Kun jij dat of ik of de sterkste man van Nederland?
Neen, zo sterk zijn wij niet. Kan een grote machine dat? Wij kunnen dat alleen als we een rotsblok doorzagen, zoals je hout ook door kunt zagen.
Maar in de natuur kan het wel en dan zonder een machine.
Kijk dit is een klein zaadje. Dit zaadje kan dat.
Op de foto staat een boom boven op een rots. Die boom is begonnen als een zaadje. Die rots heeft al allemaal scheuren, want de wortels van de boom blijven groeien en zorgen ervoor dat deze rots gaat barsten over een paar jaar.
Wat heeft dat nu te maken met Jezus zul je denken?

Wel als we Jezus in ons hart hebben dan is Hij onze stille kracht. Door Hem kunnen we veel meer dan we denken. Als we Jezus in ons hart laten werken en Hij in elk hoekje van ons hart kan komen, zullen we alles kunnen doen wat Hij van ons vraagt. Misschien is dit nu nog een beetje te moeilijk voor jullie, maar later zul je het gaan begrijpen.