Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Ik heb lang geleden eens verteld over de vijver bij ons huis waar veel eenden zitten.
Nu was er een eend die steeds alleen liep. Hij werd door de anderen weggejaagd.
Terwijl de eenden gezellig samen eten zochten in het gras zat deze eend steeds alleen. Soms kwam hij wat dichterbij maar dan werd hij meteen achterna gezeten door de anderen. Op een dag waaide het zo erg dat de eenden onder het afdak van onze flat zaten te schuilen. De eenzame eend wilde er ook schuilen maar hij werd weggejaagd. Helemaal alleen zat hij tussen de planten bij de vijver.
Zielig hé. Hoe zou dat komen denk je. Is dat op school soms ook? Een kindje dat steeds door anderen weggejaagd wordt? Soms wordt zo’n kindje ook nog gepest. Wat doe je dan? Wat wil de Here Jezus dat wij doen? De Here Jezus is er voor ons allemaal, ook voor de kinderen en mensen die wij niet aardig vinden.
Dus als er een kindje is dat gepest wordt mag je daar nooit aan meedoen. Want we zijn allemaal kinderen van God. Of je dat kindje nu aardig vindt of niet. Zullen jullie daar aan denken.

2007