Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Is iemand wel eens in een groot bos geweest in het donker? Kun je dan het pad goed zien? Denk je dan ook dat er achter een boom of struik een boos dier of mens staat? Wat doe je in het bos als je loopt. Kijk je waar je loopt en of je iets ziet?
Weet je dat je dan gemakkelijk kunt verdwalen. Als je in het donker op een pad in een bos loopt moet je niet om je heen kijken, maar omhoog, want de bomen boven het pad laten nog een beetje licht door, omdat die bomen wat verder uit elkaar staan.

We zijn nu aan een Nieuwjaar begonnen. Wie is tot 12 uur opgebleven? Vond je dat spannend? Toch is Nieuwjaar gewoon weer een andere dag, maar wij oudere mensen denken dan vaak aan vroeger. Soms was vroeger beter maar soms ook niet. Het is belangrijk dat je dingen niet vergeet terwijl er soms dingen gebeuren die je beter wel kunt vergeten. Bijv. als je iets doms hebt gedaan waar een ander of jezelf verdriet om hebt gehad.

Als je de ander om vergeving hebt gevraagd is dat fijn en kun je weer opnieuw beginnen. Daarom zijn er ook zoveel mensen die een Nieuwjaar met allerlei goede voornemens beginnen, maar het duurt niet lang of ze maken weer dezelfde fouten of gewoonten. Als we Jezus vragen om vergeving van dingen die we gedaan hebben, zijn we blij en nemen ons voor; dit doe ik nooit weer. Toch kan het gebeuren dat je het weer doet of dat je een beetje afdwaalt. Jezus zegt dan tegen ons; Kijk omhoog dan zal Ik je de weg wijzen. Is dat niet fijn? Zo kunnen we nooit verdwalen.

2000