Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

In een vijver zijn veel eenden.
Dit verhaaltje gaat over een eend die al groot is en misschien wel een groot geworden jonge eend van vorig jaar.
De eend loopt heel erg mank. Wie weet wat dat betekent?
De eend loopt zo. Nu zijn er altijd veel jongens die vissen in de vijver en sommigen vinden het leuk om te proberen om een eend aan de haak te slaan. Sommigen laten ook stukken snoer liggen waar nog een haakje aan zit.
We denken daarom dat hij een vishaakje in zijn pootje heeft, maar als je dicht bij hem komt strompelt hij weg en gaat de vijver in. Hij laat zich niet vangen.

Als hij eten zoekt in het gras gaat hij steeds zitten. Soms ploft hij neer en gaat dan midden op het gras liggen uitrusten of slapen. Nu loopt er ook altijd een poes rond. Dat is gevaarlijk voor hem. Meestal gaan de andere eenden bij hem liggen en als de groep groot is komt de poes niet in de buurt.

Wat wil ik jullie daarmee vertellen?.
Eigenlijk als je samen bent en niet alleen, ben je sterker. Nu zijn sommige mensen alleen, maar omdat ze de Here Jezus in hun hart hebben zijn ze niet echt alleen en daarom zijn ze sterker dan de mensen zonder de Here Jezus.