Welkom

Geloven is leukGeloven is leuk, christelijke knutsel- en verhalensite voor kinderen
Van harte welkom bij "GELOVEN IS LEUK. Geloven is leuk.nl is een site met christelijke verhalen, knutsels, gedichten, kleurplaten en nog veel meer. Mocht u iets specifieks zoeken wat niet goed weergegeven wordt dan kunt u mij mailen via corrector123 @ gmail.com , ik zal dan kijken of ik de werkbladen zelf kan aanleveren.

Heeft u zelf iets wat geschikt is voor deze site, dan kunt u dit via bovengenoemd emailadres aan mij mailen.

Met vriendelijke groet, Alie Holman

Maakt u veel gebruik van deze site en wilt u ons helpen met een financiële ondersteuning voor hosting en materiaalkosten, klik hier >>>>>

U kunt ook met Paypal betalen klik  hier>>>>>> 

 

RECLAME: Ziet u een verkeerde advertentie? Vertel het ons, klik hier>>>

Wij allemaal hebben wel een mama en/of een papa. Houden zij van ons? Natuurlijk. Als je iets goed gedaan hebt of lief geweest bent maak je hen blij. Dan zeggen ze ook tegen je dat je heel lief was. Als je stout geweest bent, wat zeggen ze dan? Dat vind ik heel erg of dat had je niet moeten doen. Maar als je zegt dat het je spijt zeggen ze dan: Dat had je eerder moeten bedenken nu is het te laat om spijt te hebben? Of vinden ze het fijn dat je spijt hebt en beterschap belooft?
Soms vind je het moeilijk om naar hen toe te gaan als er iets verkeerds is gebeurd, maar je gaat wel omdat je weet dat ze van je houden.

Weet je, met God is het eigenlijk niet anders. Toch denken veel mensen dat God op de troon in de hemel zit als een boze, strenge koning en als je iets verkeerds gedaan hebt durven ze haast niet te bidden omdat ze denken dat God dan heel boos is. Maar God houdt heel veel van ons net zoals je mama en papa van je houden. Je kunt gerust tegen God zeggen; het spijt me dat ik verkeerd geweest ben. Ik zal proberen het nooit weer te doen.
Wat zegt God dan tegen ons? Foei toch ben je weer verkeerd bezig geweest of fijn dat je het me verteld hebt, Ik zal het je vergeven.
Dat laatste natuurlijk. God wil graag dat we fijne kinderen en mensen zijn die proberen om Hem te gehoorzamen. Ook al gaat het vaak weer fout we kunnen altijd bij Hem terecht. Hij zal ons nooit wegsturen.