Dit engeltje heb ik gemaakt nadat ik met het 3d engeltje bezig was en me bedacht dat dit engeltje heel goed ook als los engeltje kon en dat het ook leuk zou zijn op het op te hangen in huis. Onder het engeltje hangt een ster met aan beide zijden een tekst. Op de voorzijde staat: Weest niet bang ik breng goed nieuws, en op de achterzijde staat Eer aan God in de hoogste hemel.
Werkbeschrijving:

Als materiaal is 80 grams papier goed te doen, ik heb het met meerdere soorten papier gemaakt, ook met geel 160 grams karton.
Dit engeltje heeft een voorkant en een achterkant. Ik heb zowel de delen voor de voorkant alswel de delen voor de achterkant op aparte bladen gezet, zodat het duidelijk moet zijn. Kleur de delen in die je graag in wilt kleuren, knip de onderdelen uit. Neem nu het engeltje met het streepjes lijf en vouw de plakstroken naar de achterzijde. Ik heb zelf de plakstrookjes achter de rug van de engel met vleugels gelijmd. Maar het kan ook gerust op de voorzijde. Lijm ook het hoofdje vast. De vleugels vouw ik naar me toe als het geheel in elkaar zit. Het engeltje moet bol staan. Ditzelfde doen we ook met het tweede werkblad. Nu heb je twee halve engeltjes en bolstaand. Doe er nu een lint in het midden tussen en lijm de twee helften met de ruggen tegen elkaar aan. Lijm de twee sterren onder aan het lint ook met de rugdelen tegen elkaar. (Zie foto) Voor vragen mogen jullie natuurlijk altijd mailen en dat geldt natuurlijk voor elk werkje etc.
DOWNLOAD WERKBLAD