Deze knutsel bestaat uit 7 verschillende versies en heb ik op verzoek gemaakt. Was erg leuk om te doen. Eigenlijk kun je met deze knutsel wel meerdere kanten op. Iemand die zijn of haar hart in handen neemt en opheft naar boven alsof hij of zij wil zeggen, kijk eens Vader, hier is mijn hart, neem het maar en kom binnenin mij en werk in mij, zorg dat Uw Geest in mij komt wonen (duif), laar mij Uw woorden spreken en een visser van mensen worden, laat mij hen vertellen dat U Uw Zoon gaf om ons te Verlossen en vrij te maken (visje/Ichtus/kruis), laat mij dichtbij U leven als rank aan de wijnstok, laat mij vruchtdragen  (druiventros, tegelijk ook sinaasappeltjes en de druiventros verwerkt in een appelvorm), Vader hier is mijn hart en laat het dichtbij U zijn, mijn hart als het ware in Uw grote hart waar ik de warmte voel, nabijheid, liefde (hart in hart), Vader laat Uw woord in mij zijn als een lamp, als richtlijn om te leven, als licht op mijn pad zodat ik weet waar ik heen moet en heenga (bijbel met kaars),  laat mij tot bloei komen Vader, laat het zaad, Uw woord in mij gaan leven, gaan groeien opdat ik sterk word en dat anderen zien wat ik heb, iets bijzonders (bloeiende planten), Vader geef mij een kroon op het werk wat ik voor U doe, dat ik de vruchten ervan mag plukken, de oogst binnenhalen, tegelijkertijd de kroon die we krijgen als we bij Hem komen. Ik heb dus geprobeerd om het afwisselend te maken, en iedereen kan voor zichzelf kijken welke bladen gebruikt kunnen worden. Ik heb van 4 van de bladen even een voorbeeld gemaakt, ze alle 7 doen zou me iets teveel werk hebben verschaft, niet erg maar ik denk dat het zich zo wel wijst.

Werkbeschrijving:

Deze pdf bevat veel bladen, dat komt ook doordat het 7 versies zijn en ik zowel de handen er voorlangs heb geplakt en de binnenwerkjes. Maar ik heb de kleurplaatversies er volledig in laten staan zodat ook weer iedereen zelf kan kijken wat het handigste is. Bijvoorbeeld alleen de handen er voorlangs en de rest inkleuren kan dus ook of alleen het binnenplaatje er voorlangs lijmen. Ik heb dit overigens met dubbele plak of 3d foam gedaan voor de diepte.
Inkleuren, wanneer er handen voorlangs komen hoeven op de basisplaten de handen dus niet ingekleurd te worden, dat geldt dan ook voor de binnenplaatjes even afhankelijk hoe jullie het kiezen.

Kleur de delen in die ingekleurd moeten worden.
Knip de dingen uit die je er voorlangs wilt plakken en doe 3d foam aan de achterzijde van het plaatje en plak het er netjes voorlangs. Op zich zijn het eenvoudige knutsels, maar het resultaat lijkt erg leuk en ze zijn voor diverse dingen te gebruiken. 

DOWNLOAD WERKBLAD