Deze knutsel maakte ik om toch nog even op een grappige manier weer te geven hoe het woord van God in ons hart gestopt wordt. Bij dit hart met ogen en armen gaat het woord er van bovenaf in. Het woord wordt naar binnen gestopt en in het hart zit een deur die goed afgesloten wordt, het Woord kan er niet zomaar uit kwijtraken, het is goed opgeborgen achter de deur van het hart. Bewaard omdat het kostbaar is, belangrijk, iets wat je niet kwijt wilt raken.


 
Dit is een eenvoudige knutsel, moeilijk is het niet. het bestaat uit een basisblad met het grappige hart, met de deur die goed toegesloten is zodat dieven niet kunnen komen stelen en er is een bijbel die gevouwen moet worden.

Werkbeschrijving:

Kleur alle onderdelen in. Alleen het hart met de deur moet helemaal ingekleurd het andere hart vormt de achterzijde en is niet zichtbaar. 
Knip alles uit.
Doe lijm op de lijmvlakken (niet op de handen)
Lijm het hart met de deur voor het andere hart langs. 
Vouw de bijbel, het wordt een dubbel gevouwen boek. Het heeft een buitenzijde en binnenkant met de tekst.
Het eenvoudigste is om eerst in het midden het geheel te vouwen, dan de buitenzijde en binnenzijde op elkaar lijmen en vervolgens de andere vouwlijnen te doen, maak er een boekje van, lijm er desnoods nog een bladwijzer in met een mooi lintje.
Zodra het een beetje droog is kun je de bijbel tussen de handen van het hartpoppetje schuiven.


DOWNLOAD WERKBLAD