Ik was al een tijdje bezig met een idee m.b.t. Pasen, maar niet toegekomen aan het uitwerken en nu toch maar even de eerste versie afgemaakt om te plaatsen.
Op zich vrij eenvoudig en in het Nederlands en het Engels. De versiering van het geheel kon beter, Eline moest erg lachen omdat ze gelijk zag dat ik vlug vlug bezig was en bij het glitteren had ik grootse plannen, maar ik liep met het geheel naar buiten en er kwam een windvlaag waarna de glitter opeens overal zat, met mijn nagels heb ik geprobeerd het nog iets te ordenen. Maar dat mocht de pret niet drukken. De boodschap van deze knutsel is wel duidelijk. Het kruis waaraan de Here Jezus stierf voor onze zonden, het nam de gebrokenheid weg, het was de liefde van God voor ons en het was uit liefde voor iedereen. Dat heb ik geprobeerd op eenvoudige wijze mee te geven.

In de werkbestanden staan 2 pagina's.
Op blad 1 de basis met tekst
Op blad 2 de passepartout (de omlijsting) en de twee kruisdelen

-Print de gewenste bladen uit op twee kleuren papier. Ik heb zelf 160 grams papier gebruikt, maar dit kan ook met dunner papier, let met dun papier wel op bij het uitknippen van de buitenrand.
-Knip eerst de passepartout uit van blad 2
-Knip de kruisdelen uit die op het middenstuk van blad 2 staan
-Plak nu eerst de passepartout netjes op blad 1 op de juiste plek
-Plak nu de kruisdelen links en rechts maar let op dat de tekst zichtbaar blijft
-Knip nu het buitenste van blad 1 eraf zodat nog een mooi randje om het geheel zichtbaar is (zie voorbeeld) dit hoeft natuurlijk niet.
-Versier het geheel met glitters, of plakdiamantjes of verzin zelf nog iets leuks erbij.

DOWNLOAD de Nederlandse versie
DOWNLOAD the English version