En ja hoor alweer iets over de wapenrusting van God. Ik dacht wat kan ik daar nu nog op bedenken want op een gegeven moment heb je van alles al voorbij zien komen en gemaakt en ook al diverse dingen erop bedacht, maar steeds hetzelfde maken vind ik dan weer minder leuk. Toen bedacht ik me dat het leger van alles meeneemt in van die legerkisten, hele uitrustingen en wapentuig gaat erin en ze gebruiken wat nodig is om de strijd aan te gaan. Natuurlijk moeten wij onze wapenrusting altijd bij ons hebben, zeker wanneer wij in het leger zijn van God en de kist moet dus open en alles het liefst aangetrokken. Ik dacht ik maak een legerkist met daarin onze wapenrusting.

JWerkbeschrijving wapenrusting:
Materiaal kan met 80  grams papier, maar het kistje is het mooist met iets steviger materiaal dus 120 of 160 grams is mijn idee, desnoods testen.

Het bestand heeft 2 werkbladen
Blad 1 het kistje en op blad 2 de losse onderdelen om erin te doen
-Knip het kistje uit van blad 1 en let goed op de lijnen
De vouwlijnen hebben een kleine onderbroken streep en de kniplijnen zijn iets grover onderbroken.
-Knip de kniplijnen in
-Vouw nu de vouwlijnen eerst de brede kant van het kistje en dan de zijkanten
-Lijm nu de beide lijmvlakken over elkaar heen en de zijkanten erover
-Doe dit ook met de kleine vlakjes van het deksel.
-Op blad 2 staan strookjes deze plakte ik over de aangegeven stroken op de kist zodat het leek of er latjes op zaten die iets hoger waren, maar ik had de kist ook een keer op bruin karton geprint en dan lichte kleur latten erop.

DOWNLOAD WERKBLAD legerkist wapenrusting